$type=grid$m=0$rm=0$snippet=0$count=3$show=home

$type=ticker$label=0$meta=0$readmore=0$snippet=0$columns=4$count=9$show=home

Mijn verhaal

Mijn verhaal

Misschien herken jij jezelf hier ook in. Als kleuter voelde ik mij 'anders', deed niet mee met de kliekjes, had er geen zin hoewel ik stiekem wel de wens om er bij te horen. Mijn verstand zei dat ik maar moest blijven proberen, maar mijn gevoel vertelde mij keer op keer "doe geen moeite, dan ben je jezelf niet", dus deed ik geen moeite. Ik heb eigenlijk nooit begrepen waarom zij wel en ik niet. Het was een gevoel van "ik" tegen de rest. Pas vele jaren later heb ik begrepen vanwaar dit kwam of komt dat ik er zelden "bij hoor". 
Je bent geboren als "zoeker" of als "vinder".  Als zoeker, ga je heel je leven op zoek naar antwoorden, wie je bent, waarom, hoe, wat enz. Als "vinder" heb je dat niet of toch veel minder. Een vinder "weet" al, "heeft" al alle antwoorden of geeft toch de indruk dat dat zo is. In een relatie heb je vaak deze combinatie van een zoeker en een vinder. Het is heerlijk als je als koppel elkaar hier in zou kunnen steunen en begrijpen dat de ene partner het nodig heeft om de vleugels uit te slaan terwijl de andere partner begeleidt.
Het is pas op latere leeftijd dat ik ontdekte dat ik HSP (hoog sensitief persoon) was. Dat is werkelijk een openbaring geweest omdat er zo veel prikkels waren die mij uitputte of irriteerde zonder te beseffen waar dat vandaan kwam. Nu, jaren later, begreep ik dus dat door de hooggevoeligheid, ik anders reageerde en dus ook mijn "anders" zijn kon verklaren. Dat was 2008. Intussen is er al heel veel gebeurd en beseffen steeds meer en meer dat ook zij HSP zijn. Dat maakt het gemakkelijker om te communiceren want als HSP "voel" je gewoon meer zaken aan die je niet kan verklaren, hoeft trouwens ook niet. Het is wel gemakkelijker om met andere gelijkgestemde zielen ervaringen te delen als ook zij beseffen dat ze HSP zijn, want vaak is dat (nog) niet het geval. Ik vind het mijn taak om hen te helpen en dit onderwerp aan te kaarten. Het maakt het leven zoveel gemakkelijker. Laat het dus toe. Het is geen gevecht, het is zeker geen ziekte!
Je hebt het gevoel dat je van IMPERFECT naar I'M PERFECT gaat en daar gaat het om.
Hoe kan ik jou helpen? Leef het leven dat jij verdient.

$type=two$count=10$meta=0$p=1$show=/p/training.html

$type=one$c=5$au=0$cm=0$rm=0$p=1$show=/p/milieu.html

$type=one$c=5$au=0$cm=0$rm=0$p=1$show=/p/technologie.html

$type=one$c=5$au=0$cm=0$rm=0$p=1$show=/p/hr.html

$type=one$c=5$au=0$cm=0$rm=0$p=1$show=/p/gezondheid.html

$type=two$count=10$cm=0$au=0$p=1$show=/p/cultuur.html

$type=one$c=5$au=0$cm=0$rm=0$p=1$show=/p/financieel.html

$type=one$c=5$cm=0$au=0$rm=0$p=1$show=/p/mindset.html

In de kijker_$type=sticky$c=4$cate=1$cm=0$au=0$show=post

$type=blogging$meta=0$show=post$c=3

$show=home

Naam

cultuur,4,faq,3,financieel,1,gezondheid,4,hr,6,in de kijker,9,milieu,1,mindset,6,nieuws,10,start,3,techno,1,training,5,
ltr
item
Kando Channel | Lifestyle Consulting: Mijn verhaal
Mijn verhaal
https://3.bp.blogspot.com/-cC1t_ABcRfY/W3KMCNu8N6I/AAAAAAAABPI/iY-i_-7PYaw2OCNWLgstc69Z4sbCqytZgCLcBGAs/s320/IMG_0259.jpg
https://3.bp.blogspot.com/-cC1t_ABcRfY/W3KMCNu8N6I/AAAAAAAABPI/iY-i_-7PYaw2OCNWLgstc69Z4sbCqytZgCLcBGAs/s72-c/IMG_0259.jpg
Kando Channel | Lifestyle Consulting
https://www.kandochannel.be/2018/08/mijn-verhaal.html
https://www.kandochannel.be/
https://www.kandochannel.be/
https://www.kandochannel.be/2018/08/mijn-verhaal.html
true
4889069493495950605
UTF-8
Alle berichten Geen berichten gevonden LEES ALLES Lees meer Antwoord Cancel reply Delete Door Home BLZ BERICHTEN Lees alles AANBEVOLEN LABEL ARCHIEF ZOEK ALLE BERICHTEN Geen berichten gevonden Terug Zondg Maandag Dinsdaga Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zon Maa Din Woe Don Vrij Zat Januari Februari Maart April Mie Juni Juli Augustus September October November December Jan Feb Mar Apr Mie Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec zopas 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Gisteren $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Volgers Volg THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy