$type=grid$m=0$rm=0$snippet=0$count=3$show=home

$type=ticker$label=0$meta=0$readmore=0$snippet=0$columns=4$count=9$show=home

Mijn verhaal

Mijn verhaal


Heb jij ook het gevoel dat je meer in je mars hebt dan wat je vandaag doet?
Sta jij in jouw eigen schaduw of heb je dat gevoel?
Wel, ik herken dit ook, omdat ik jaren lang geloofd dat ik niet tot veel in staat was. 
Ik vond dat andere leeftijdsgenoten toffer, cooler, slimmer, dunner waren dan ik. Zat jij in de kliek op de school? Ik niet, ik wilde er bij horen, omdat zij cool, succesvol waren. Tenminste dat dacht ik toen toch. Ik wilde er bij horen maar eigenlijk ook niet omdat ik ook wel voelde dat zij niet zichzelf waren.
Als tiener was ik speels, lette niet goed op in de klas omdat ik veel dagdroomde. Jij ook?
Ik was er altijd van overtuigd dat er zoveel mogelijk was, maar dat het school dat niet toeliet.
Je kan niet veel doen, dan je ouders volgen en luisteren en hopen dat het wel goed komt.
Mijn moeder stond in de schaduw van mijn vader, dat was de generatie van de 1940’s.
Ik heb op een gegeven moment begrepen dat ik niet in de schaduw wil staan. Ik heb talenten, opportuniteiten, maar wat wil ik dan? Weet jij wat je wilt? Wist jij vroeger dat je tot meer in staat was maar niet de mogelijkheden zag, laat staan de steun had? Mijn moeder vond van zichzelf dat ze niets te bieden had en dus vond ze het ook niet nodig om mijn zus en mij te ondersteunen en te begeleiden naar onze talenten. Mijn moeder heeft ooit letterlijk tegen mij gezegd “Dat mijn dochter capabel is om dit te doen, kan ik moeilijk vatten.” Ik voelde mij waardeloos en geloof mij dat is lang zo geweest. Tot in 2009. Zelfs na mijn scheiding in 2002 ben ik als vrouw beginnen groeien. Op een gegeven moment betrapte ik mijn ex-man op overspel. Ik kan jou verzekeren dat dit als een mes recht in mijn hart gestoken werd. Toen ik trouwde geloofde ik ook dat het voor altijd zou zijn. Ik ben loyaal. Ik geef niet zo maar op. Misschien herken je dit ook. Hoe voelde dit voor jou? Ik begon al veel dingen te twijfelen. Wie ben ik? Wat wil ik? Eigenlijk ben ik dankbaar dat die scheiding er gekomen is, want anders had ik misschien nooit de weg van coach-therapeut ontdekt. Het heeft mij sterker gemaakt, dichter tot mijzelf gebracht, mijn authenticiteit duidelijk gemaakt. Ben jij hier naar op zoek?
Als ik er nu naar terugkijk, begrijp ik waarom ik coach- therapeut ben geworden. Er is niets zo erg als weten dat je capaciteiten hebt, maar niet weten hoe deze in de wereld te zetten. De opleidingen tot coach en therapeut hebben mij persoonlijk doen groeien en doen inzien hoe fijn het is om te mogen worden en doen wat je gelukkig maakt. Waarom zou je blijven werken waar je nu werkt, wetende dat het niet de ideale omgeving is? Of waarom blijf je met gevoelens uit het verleden zitten die jou vandaag niet helpen om gelukkig te zijn?  Ik heb jaren in een omgeving gewerkt waar ik goed verdiende maar waarvan ik ook wist dat dit niet IK was. Naarmate de jaren verstreken kreeg ik meer en meer het gevoel van gevangen te zitten in mijn eigen val. Want dat is het uiteindelijk toch. Je blijft ergens werken omdat het loon goed is, dicht bij huis. Maar wat met je motivatie? Wat met je talenten, dromen? Leg jij dit gewoon naast jou neer?
Niet weten waar je naartoe kan gaan om als persoon te groeien, open te bloeien en te worden wie jij hoort te zijn. Hoe erg is dit niet? Voel jij dit ook? Voel jij ook dat je wilt groeien?
Welke acties heb je al ondernomen? Wat houdt jou tegen?
Als jij uit de schaduw wilt treden, is het de moment. 

Hoe?
Ik neem jou mee naar jouw IK die in jouw onderbewustzijn zit.  Daar zit jouw verborgen schat. Het is een spirituele reis naar, doorheen jouw ziel. Ontdek wie jij echt bent!
 Het is mijn missie om vrouwen te verbinden met zichzelf, aan zelfreflectie te doen zodat zij krachtiger worden en blijven in hun rol van moeder, echtgenote, collega, zus, zonder hun eigenwaarde te verliezen.
Hoe voelt het om eindelijk te mogen doen, zijn, worden wie jij hoort te zijn in alle vrijheid?
Niets geeft mij meer voldoening dan te zien, horen, ervaren hoe jij als individu in staat bent recht te staan en jouw plaats in deze wereld in te nemen. Ik verdiende dat, jij dus ook.
Wil jij dit beleven? Ik nodig jou uit om samen met mij op pad te gaan. Vandaag. Jij bent er klaar voor. Je bent niet voor niets op deze pagina gaan kijken.
Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.

“The journey is yours, so is your destiny.”

Tot snel.

$type=two$count=10$meta=0$p=1$show=/p/training.html

$type=one$c=5$au=0$cm=0$rm=0$p=1$show=/p/milieu.html

$type=one$c=5$au=0$cm=0$rm=0$p=1$show=/p/technologie.html

$type=one$c=5$au=0$cm=0$rm=0$p=1$show=/p/hr.html

$type=one$c=5$au=0$cm=0$rm=0$p=1$show=/p/gezondheid.html

$type=two$count=10$cm=0$au=0$p=1$show=/p/cultuur.html

$type=one$c=5$au=0$cm=0$rm=0$p=1$show=/p/financieel.html

$type=one$c=5$cm=0$au=0$rm=0$p=1$show=/p/mindset.html

In de kijker_$type=sticky$c=4$cate=1$cm=0$au=0$show=post

$type=blogging$meta=0$show=post$c=3

$show=home

Naam

cultuur,2,faq,1,gezondheid,5,hr,4,in de kijker,8,mindset,7,nieuws,7,start,3,training,4,
ltr
item
Kando Channel | Lifestyle Consulting: Mijn verhaal
Mijn verhaal
https://3.bp.blogspot.com/-cC1t_ABcRfY/W3KMCNu8N6I/AAAAAAAABPI/iY-i_-7PYaw2OCNWLgstc69Z4sbCqytZgCLcBGAs/s320/IMG_0259.jpg
https://3.bp.blogspot.com/-cC1t_ABcRfY/W3KMCNu8N6I/AAAAAAAABPI/iY-i_-7PYaw2OCNWLgstc69Z4sbCqytZgCLcBGAs/s72-c/IMG_0259.jpg
Kando Channel | Lifestyle Consulting
https://www.kandochannel.be/2018/08/mijn-verhaal.html
https://www.kandochannel.be/
https://www.kandochannel.be/
https://www.kandochannel.be/2018/08/mijn-verhaal.html
true
4889069493495950605
UTF-8
Alle berichten Geen berichten gevonden LEES ALLES Lees meer Antwoord Cancel reply Delete Door Home BLZ BERICHTEN Lees alles AANBEVOLEN LABEL ARCHIEF ZOEK ALLE BERICHTEN Geen berichten gevonden Terug Zondg Maandag Dinsdaga Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zon Maa Din Woe Don Vrij Zat Januari Februari Maart April Mie Juni Juli Augustus September October November December Jan Feb Mar Apr Mie Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec zopas 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Gisteren $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Volgers Volg THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy